världen genom mitt fönster känns lite tryggare


barnsben & såriga knän
varje moln har en silverkant

Åh, jag vill lära mig göra sånna här. De är så otroligt vackra.

colourful springKollat runt lite på hemsidor och sugit in alla färgglada reklamer och färger och nu, nu är jag redo för våren. 
Här ska det köpas färgglatt! I allafall ska jag satsa på de blåa shortsen från H&M som jag blivit lite hopplöst förälskad i och den svarta jackan längst till höger är helt gorgeous! MARNI at H&M dock, dyr som satan med spara kan man alltid försöka med. Och skorna med platå: ni är redan mina i tankarna, dreglar nästan.

tankar tankar tankar''Och just i den stunden började tankarna rulla i huvudet på henne. När orden snuddade vid hennes öron försvann allt omkring henne. Är det sant? Har vi tröttnat på varandra? Har jag tröttnat på hans söta leende på hans fina hår på hans mjuka läppar på hans stora varma famn? Har han tröttnat på att se mig i ögonen på mitt hår på mina läppar och på mina små händer i hans stora händer? Har jag slutat le när jag tittar på honom? Är det verkligen sant?

Flickan somnade sen efter en kväll fylld med tankar tankar och tankar. Hon somnade med en klump i halsen och ett stort tomrum innanför bröstet.''

heaven is a place on earth with youSå jävla bra.

inspiration

Åh, nu vill jag ha sommar.

You can't make your heart feel, something it won't

Bon Iver – I Can’t Make You Love Me/Nick Of Time

Världens bästa låt.

RSS 2.0