Julafton


För det första: sry för asdåliga bilder, men hinner ej fixa osv nu.
För det andra var det julafton igår, mormor och morfar var hos oss och firade. Vi kollade Kalle Anka och allt annat, sen åt vi god mat och öppnade julklappar! Ovan ser ni vad jag fått + en jättefin receptbok, läppbalsam och lite mer pengar. Det blev en väldigt fin julafton trots att jag var i världens matkoma hela kvällen. 

Idag ska vi vidare på firande med resten av släkten, vilket ska bli rätt kul eftersom jag får ta med mig vegetarisk julmat <333333 (sojakorv och goda sallader haha). hoho, men nu ska jag dra, vi höres. 

 

att göra under jullovet- ha ett pirates of the carribean-marathon (söker filmkompis)
- kolla klart på alla serier jag aldrig slutför
- läsa
- hänga med massa människor
- gå på vasamuseét och fotografiska
- gå till massa secondhand affärer
- sätt upp bilder i mitt rum
- kolla på filmer från min film-lista
- fota
- lära mig rita/teckna/måla
- baka bröd
- sova

välkommen hem


har hängt med pappa idag, åt thaimat och försökte köpa lite julklappar men kan inte välja något pga beslutsångest så det blev inget. fick dock en tröja av pappa, lite 70-talstopp. 

just nu sitter jag i min säng, kollade nyss på victoria secret's 2013 show men nu lyssnar jag på labyrint och dricker julmust. ska snart ta och hoppa i säng så man kanske får sova något inatt.

jullov

vill bara ha jullov nu, att kunna få sova ut lite, må lite bättre, få vara ifred, göra vad man vill, träffa vem man vill, kolla massa filmer jag tänkt se, göra massa god vegetarisk mat, kolla serier, tumblr, hänga i min säng. ni vet sånt där livsnödvändigt man aldrig hinner göra på vanliga dagar. 

ta lite nya tag.

RSS 2.0