första decemberblev precis jättetaggad på december. idag när jag stod och jobbade i vattnet på simskolan så tittar jag ut genom fönstret och ser, tro det eller ej, snöflingor. små, små snöflingor som slingrade sig ner sakta till marken. och på första gången på väldigt länge kände jag en väldigt bra känsla i magen, och jag blev rätt glad även fast snöfallet inte varade så länge. 

idag har jag och mor min inhandlat lite julklappar, så hela engelska släkten har julklappar i år haha. dock har vi svenska släkten kvar. vi har även julpyntat hemma, så numera har jag en jättehäftig spiderman-kalender, en lampjulgran och en träjulgran i mitt rum. mamma har en kompis här ikväll, de sitter och stickar medan jag sitter i mitt rum och försöker läsa ut ''Looking for Alaska''. mitt nyårslöfte för 2013 var att läsa 10 böcker (har endast läst (snart) fyra stycken) hehe, ångest. 

men nu hörrni, ska jag dricka lite thé och läsa ut boken. 

ps. imorgon är det 1 december ds.
 

updatesåhär är läget just nu, lyssnar på daniels nya platta och äter godis. ska snart sätta igång med lite matte, sen ska jag komma i säng tidigt. ber om ursäkt för att det varit lite tyst häromkring senaste dagarna, var nästan inte hemma i helgen, dock när jag var det så pluggade och jobbade jag. men nu ska det ske ändringar, är så himla trött när jag kommer hem efter skolan så vill helst bara lägga mig ner och sova tills nästa morgon haha. 

sov gott fina. 
 

shoe's are a girl's bestfriend


alltså, denna sko är ren jävla lycka. vill så gärna beställa hem dem nu, men kommer antagligen gråta för att jag inte kommer kunna gå barfota i dem redan nu, så jag får antagligen vänta till våren kommer tillbaks. dem är Jeffrey Campbells från Henry Kole, kostar 1690 svenska riksdaler.  

just nu sitter jag säkert och gör min svenskaupggift som ska vara inlämnad innan 23.59 ikväll. är förövrigt ledig idag, det var välbehövligt eftersom jag inte känner mig så kry i kroppen. 
 

TA INGEN SKIT

 
Idag på nyheterna såg jag att Anders Svensson, som är med i fotbollslandslaget, hade fått en bil för att han genomfört 146 landskamper. I publiken sitter också Therese Sjögran med 182 landskamper i bagaget, och var är hennes bil? Sånt här gör mig så otroligt arg och ledsen. Det är verkligen Sverige i ett nötskal. 

Detta är ett tydligt exempel på hur vi kvinnor blir behandlade och hur dåligt jämnställt det är mellan de olika könen. Bara för att vi är tjejer får inte vi den där bilen, för vi anses vara mindre värda. När Anders Svensson sedan skulle kommentera detta märktes det att han skämdes och att han tyckte att Therese också skulle fått en bil, men jag tyckte han kunde gjort mer. Han kunde sagt ifrån ordentligt och jag tycker att det är fel att han inte gjorde det! 

Vi ska stå för våra rättigheter! Detta är inte okej och vi ska inte ta någon skit, punkt slut.

lack of everythingär jätteotaggad på allt just nu, känner att jag har noll motivation och noll inspiration till något. vill typ bara ligga hemma och läsa böcker eller sova. imorse gick jag en 3,5km powerwalk i ösregn, sen gick jag hem och drack thé. sedan drog jag iväg till skolan och hade i princip bara matte.

skulle vilja börja kolla på american horror story, men har hört att den är väldigt läskig så jag tror inte jag vågar hehe. imorgon blir det plugg efter skolan och sen ska jag nog på yoga med mamma. hoppas ni är lite mer taggade än jag just nu i allafall. 
 

i gave you all


idag har jag inte gjort mycket. jag vaknade upp i sumpan hos en väldigt fin kompis. vi åt god frukost, sen åkte jag hem till mig och pluggade. nu på kvällen kom ella hit, vi gjorde vegetarisk lasagne och åt grönsaker och dipp haha! det blev en riktigt mysig kväll när alla andra var på fest. 

har lite ångest över att höstlovet snart är slut, men det ordnar sig. om 6 veckor är det lov igen!
 

RSS 2.0