rum inspiration

 


åh gud, är så himla sugen på att fixa i mitt rum just nu. sätta upp massa bilder, band, små pimplar, origami och massa annat fint. även fast jag är hur trött som helst i kroppen idag, så är jag sugen på att sätta igång. men det får nog bli till helgen då jag känner att jag är påväg att bli förkyld, måste sova och plugga lite. i allafall idag.

men tumblr är en så fantastisk fin inspirationskälla till verkligen allt allt allt mellan himmel och jord. det är min motivations och inspirationskälla för tillfället. nu ska jag läsa snabba cash och dricka mjölk. 

like petals we fall


det är någoting med hösten. luften, solen, löven, vinden, hela atmosfären. man blir både glad och ledsen av den. imorse när jag stod och väntade på bussen märkte jag att solen lyste, men den värmer inte längre. man kan känna hur vinden tagit över. hur den där brisande iskalla kylan börjar komma. den som gör att man får fnasiga händer, iskalla röda kinder och isande fötter. men trots allt det där kalla känns det som att det är början på något, som faktiskt kan sluta bra. 

en jacka som är tillräckligt varm gör så mycket. vill bara säga att det är så värt att gå upp extra extra tidigt bara för att se dimman och kylan utanför fönstret, när man sitter där själv med bon iver eller daniels nya och en kopp thé. hösten är underskattad på det viset att man låter det negativa ta över, såsom med att vinden nu tagit över för solen. dock gör det inget med en tillräckligt varm jacka.

RSS 2.0