oktoberfest

 


hej, ville bara tipsa om världens bästa lista som jag och Andrea, en tjej i min klass gjort. listen y'all

idag har jag varit i Uppsala med min mamma, shoppade upp lite pengar så kan visa imorgon vad jag köpt åså. har även gjort kikärtsbiffar, bulgur och tomatsås idag som jag även visar upp imorgon. nu väntar nämligen star wars, thé och choklad. 

sweater weather


är så himla inne på ringar just nu. tror det är pga tumblr, vilket jag tycker är bra, eftersom jag alltidalltidalltid tyckt ringar varit fint. har dock aldrig tyckt det vart fint på mig och har svårt att inte låta bli att pilla på dem då. haha, men jag är verkligen inne i en ringperiod nu. så idag var jag inne i staden och köpte bla. ringar. tog även min american apparel-oskuld. kan fota och visa upp imorgon, då det är lite bättre ljus.

för övrigt har jag höstlov. ett väldigt välbehövligt höstlov, känns dock overkligt att jag inte har skola imorgon??? men imorgon ska jag och mamma på gympa på morgonen, sen ska vi storhandla då jag har bestämt mig för att göra grönsaksbiffar och grönsakslasagne! 

vi hörs imorgon iaf. 

The Neighbourhood – Sweater Weather
 

jag vaknade alldeles själv, ingenting hände igårkvällgår mest runt i denna, som jag köpte för en vecka sen. gick och suktade i kanske en vecka och sen tänkte jag ''fan, jag ska ha den'', så jag köpte den för cirkus 50 spänn på HM. har inte gjort ett skit i helgen haha, bara sovit hängt ätit tumblrat läst hängt ännu mer med mor min. men det är rätt skönt ibland. 

ps. imorgon är det släktfekke, ska ha på mig en alldeles för tjejig filippak-klänning = oskönt kåmpis. ds
 

handen i fickan fast jag bryr migvill bara tipsa om Veronica's nya små singlar innan jag går och lägger mig, dock släpper hon hela albumet ''Handen i fickan fast jag bryr mig'' om ca 2,5 timmar. Hela huset, Hädanefter och Jag lovar är så bäst. ni måste verkligen lyssna. 

Veronica Maggio – Hela huset
Veronica Maggio – Jag lovar
Veronica Maggio – HädanefterRSS 2.0